«Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κ. Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της» είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ο Νίκος Παππάς. «Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» είχε τονίσει, συμπληρώνοντας ότι θα λάβουν εξώδικο «και τα μέσα ενημέρωσης που δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε».

«Φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης. Εξυπακούεται ότι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν» είχε υπογραμμίσει ο Νίκος Παππάς.

Θυμίζουμε πως η Ευθαλία Διαμαντή, ιδιαιτέρα γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα επί 40 χρόνια, κατέθεσε για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016:  «Έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ). Χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και  εφημερίδας. Από τον κ. Καλογρίτσα ζήτησαν να βοηθήσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν ένα κανάλι του κόμματος, στο οποίο κουμάντο θα έκανε ο κ. Παππάς. Ουσιαστικά από τον κ. Καλογρίτσα ζήτησαν να “δανείσει” το όνομά του για τη σύσταση του καναλιού».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, ο επιχειρηματίας ήταν καθοδηγούμενος και δέχθηκε να βοηθήσει την «ομάδα Παππά», επικεφαλής της οποίας ήταν ο τότε πρώην υπουργός Επικρατείας για ένα κανάλι του κόμματος. Σε άλλο σημείο κατέθεσε ότι άνθρωπος του κόμματος μέσα στο γραφείο του επιχειρηματία του είπε: «Χρήστο, κόμμα χωρίς χρήμα δεν γίνεται».