Νέα απόπειρα γυναικοκτονίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Νίκαιας όταν γυναίκα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο λαιμό από τον σύζυγο της

Το θύμα σώθηκε έπειτα από παρέμβαση των γειτόνων της. Συμφώνα με μαρτυρίες των ίδιων ο άνδρας αφόπλισε τον θύτη και η γυναίκα περιέθαλψε το θύμα προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία σε τράυμα δίπλα στην καρωτίδα, μέχρι να φτάσει στο χώρο το ΕΚΑΒ.

Ο γείτονας σε δηλώσεις που έδωσε στον ΑΝΤ1 εξήγησε πως συνατήσαν την γυναίκα στο δρόμο: «φώναζε βοήθεια! Την πιάσαμε και μετά από 10 μέτρα σωριάστηκε κάτω. Ήταν βαθύ το τραύμα, δίπλα στην καρωτίδα. Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε “έρχεται, έρχεται”»

Ο άνδρας δήλωσε πως όταν ρώτησε τον θύτη γιατί την μαχαίρωσε, αυτός του απάντησε πως δεν ήταν «καλή γυναίκα», συνέχισε το ιστορικό λέγοντας πως: «πάνω στα κάγκελα του έσπασα την λεπίδα από το μαχαίρι και έφυγε…. Και μετά από 5 λεπτά βγήκε με ένα κατσαβίδι μεγάλο στα χέρια»

Η γειτόνισσα ανέφερε πως γνώριζε το θύμα και όταν κάποια στιγμή άκουσε πως η γυναίκα φώναζε το όνομα της, ανησύχησε πως κάποιος ληστής την είχε χτυπήσει. Η γειτόνισσά κάλεσε για βοήθεια ενώ «της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα. Φώναζε η γυναίκα “δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα με έσφαξε, με έσφαξε”».