Έκρυθμη παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η κατάσταση έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου, όπως μετέδωσε το GRTimes.gr, όπου ομάδα περίπου 150 ατόμων έχει στήσει οδοφράγματα έξω από την είσοδο του σχολείου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εκτοξεύουν κροτίδες και πέτρες εναντίον των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ που βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να καλύψουν την κινητοποίηση.


Στο σημείο σήμερα υπάρχει αστυνομική παρουσία, σε αντίθεση με χθες, οπότε και οι κουκουλοφόροι δρούσαν ανενόχλητοι για περίπου μισή ώρα εκτοξεύοντας συνεχώς επιθέσεις με αντικείμενα στους δημοσιογράφους. Οι κουκουλοφόροι «στοχεύουν» και τους Αστυνομικούς.

Στη συνέχεια τα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, όπως μεταδίδει επίσης το GRTimes.gr, πριν από λίγο κατέβηκαν συντονισμένα προς την οδό 25ης Μαρτίου και κινήθηκαν απειλητικά με πέτρες και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους.

Λίγη ώρα αργότερα μια ομάδα περίπου 60 ατόμων από τους συνολικά 150, σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στους χώρους του σχολείου, ενώ οι υπόλοιποι εξακολουθούν να κινούνται στους δρόμους του Ευόσμου με κατεύθυνση προς Ηλιούπολη. Άγνωστος παραμένει ο προορισμός τους. Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά καθώς τα άτομα πραγματοποιούν πορεία στα πεζοδρόμια και όχι στο οδόστρωμα.