Ταυτοποιήθηκε με τα δακτυλικά της αποτυπώματα η σορός της Δήμητρας Καλογιάννη, όπως ανακοινώθηκε από την τροχαία στη δικηγόρο της οικογένειας και το Silver Alert. Το τέλος της περιπέτειας ήρθε μετά από ένα διάστημα περίπου δύο μηνών που αναζητούταν από τον κόσμο και οι πληροφορίες έρχονταν συγκεχυμένες.

Σύμφωνα με το Βήμα, παρόλο που η εξαφάνιση της Δήμητρας δηλώθηκε και από το Δρομοκαΐτειο και από την οικογένεια, η ΓΑΔΑ αρνήθηκε να δώσει έγκριση ώστε να βγει Silver Alert επί ενάμισιη μήνα. Αφού βγήκε η ανακοίνωση πως η γυναίκα είχε χαθεί, η σορός ενός ανθρώπου αγνώστων στοιχείων μεταφέρθηκε στον ιατροδικαστή στις 18 Μαΐου και ταυτοποιήθηκε, αλλά η πληροφορία πως ήταν η ίδια ανακοινώθηκε στις 31 Μαΐου.

Η ταφή της έγινε από το Τζάνειο και το περίεργο της υπόθεσης είναι πως, ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες και DNA, παρόλη την παρέμβαση της δικηγόρου της οικογένειας, οι Αρχές αρνούνται να προχωρήσουν σε εξέταση δείγματος γενετικού υλικού. Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τροχαία Καλλιθέας, σε μία προσπάθεια να «διορθώσει» τους λάθος χειρισμούς της στην υπόθεση, πρότεινε στην οικογένεια να αναλάβει τα έξοδα της εκταφής της και της κηδείας – μεταφοράς της στη Λέσβο.

Το επόμενο διάστημα το Silver Alert σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων αυτής της τραγωδίας.

«Πιο πρόσφυγας από τους πρόσφυγες»: μια συνέντευξη με την Πάολα Ρεβενιώτη για τη Δήμητρα της Λέσβου