Το πάρκο αυτό αποτέλεσε κέντρο των διαδηλώσεων που έγιναν για τον θάνατο της Μπριόνα Τέιλορ, μιας μαύρης Αμερικανίδας, από τα πυρά αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών που εισέβαλαν στο σπίτι της στη Λούιβιλ πριν από τρεις μήνες.

Ο δήμαρχος της Λούιβιλ Γκρεγκ Φίσερ εξέφρασε τη λύπη του για τη βία που ξέσπασε στο πάρκο αυτό όπου είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Bίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο απεικονίζει την στιγμή π[ου ένας άνδρας πυροβολεί προς το πλήθος, με τον χρήστη να υποστηρίζει ότι πρόκειται για ακροδεξιό. Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν άστεγος που βρήκε ένα όπλο και άνοιξε πυρ, επειδή εκδιώχθηκε από την πλατεία λόγω της συγκέντρωσης.