Ευκαιρία να μπει «σφήνα» στην αγορά online delivery φαγητού «βλέπει» η Rocket που έφτασε και στη χώρα μας μόλις πριν περίπου δύο μήνες με νέα εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android. Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η Efood με τις συμβάσεις των διανομέων της και την πρόταση για freelancers στο delivery, η Rocket έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι ανοίγει 500 νέες θέσεις απασχόλησης, δηλώνοντας ότι πρόκειται για υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου μέχρι το τέλος του 2021.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά το «επιτυχημένο λανσάρισμα σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία», η Rocket «είδε τον όγκο παραγγελιών της να διπλασιάζεται μέσα σε μόλις δύο μήνες» στην Ελλάδα και «τη δημοφιλία της να αυξάνεται ραγδαία».

Οι υπηρεσίες της Rocket αρχίζει να γίνεται διαθέσιμη σε περισσότερες περιοχές της Αθήνας. Τονίζει ότι οι διανομείς «αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της εταιρείας», ξεκαθαρίζοντας ότι «προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου, με τους νέους διανομείς της», ενώ δεσμεύεται «να συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους διανομείς της όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο προνόμια που ήδη απολαμβάνουν και φυσικά να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων τους».