Στον πρώτο γύρο, ο Ινφαντίνο ήταν πρώτος με 88 ψήφους, έναντι 85 που συγκέντρωσε ο Σεΐχης του Μπαχρέιν Σαλμάν μπιν Εμπραχίμ Αλ Καλιφά, ενώ ακολούθησαν με 27 ο Πρίγκιπας της Ιορδανίας Αλί και με 7 ο Γάλλος Ζερόμ Σαμπάν.

Ωστόσο, επειδή κανείς δεν συγκέντρωσε τους τις απαιτούμενες 138 ψήφους από τον πρώτο γύρο, υπήρξε ο δεύτερος γύρος. 

Στο δεύτερο γύρο ο Ινφαντίνο έλαβε 115 ψήφους με την απόλυτη πλειοψηφία των 207 ψηφισάντων, ακολούθησε με 88 ο Σεΐχης Σαλμάν του Μπαχρέιν, τρίτος ήταν ο Ιορδανός πρίγκιπας Αλί με 4 και τελευταίος ο Γάλλος Σαμπάνιε που δεν έλαβε ούτε έμα ψήφο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε: «Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή. Σας είπα ότι έκανα μία εκπληκτική διαδρομή όπου γνώρισα μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους, που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο και τους αξίζει να δουν τη FIFA να εμπνέει σεβασμό. Όλοι θα μας χειροκροτήσουν γι' αυτά που θα κάνουμε. Όλοι θα είναι περήφανοι γι' αυτά που θα κάνουμε.

Πρέπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, αλλά επίσης πρέπει να έχουμε σεβασμό, το σεβασμό που όλος ο κόσμος οφείλει στο ποδόσφαιρο και να είμαστε σίγουροι ότι θα επικεντρωθούμε σε αυτόN τον όμορφο κόσμο του ποδοσφαίρου. Είμαι συγκινημένος. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί γι' αυτό».