
Ο διευθυντής του avgi.gr, Νίκος Σβέρκος, την ρώτησε εάν γίνονται pushbacks προσφύγων και η υφυπουργός Μετανάστευσης του απάντησε ότι είναι φασίστας.
Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου από την Σοφία Βούλτεψη όταν ο διευθυντής του avgi.gr την ρώτησε εάν γίνονται pushbacks προσφύγων από την κυβέρνηση όπως έχει αποδειχθεί και στις Βρυξέλλες με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο επικεφαλής της Frontex.Η ερώτηση έβγαλε εκτός εαυτού την υφυπουργό Μετανάστευσης η οποία επέμενε να μην απαντάει ενώ άρχισε να λέει ότι «ο άνθρωπος δεν πάει καλά, θα πάτε στις 20 μονάδες διαφορά. Θέλετε να έρθουν εκατομμύρια πρόσφυγες».
Ο Νίκος Σβέρκος ρώτησε την υφυπουργό Μετανάστευσης εάν λένε ψέματα οι Βρυξέλλες με την Σοφία Βούλτεψη να απαντάει «δεν μας ενδιαφέρει τι λένε κάθε φορά για τη Frontex οι Βρυξέλλες».Στην επιμονή του δημοσιογράφου να απαντήσει, η αρμόδια υφυπουργός είπε πως «δεν υπάρχουν, ούτε έχουν αποδειχθεί» και στη συνέχεια εξερράγη λέγοντας στον διευθυντή του avgi.gr «είσαι φασίστας» και «ντροπή της δημοσιογραφίας».
Σοφία Βούλτεψη, ευχαριστώ!#σκαι
(περισσότερα εδώ: https://t.co/kSgjPoZNvD) pic.twitter.com/SFUgmvkgo6— Nikos Sverkos (@nikos_sverkos) May 26, 2022
Τα τρολ της ΝΔ που έχουν αναγάγει τα fake news σε τρόπο ζωής θα είχαν μεγάλο θέμα στην Τουρκία.
Δεν νομίζω, όπως δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα τα κυβερνητικά μέσα της Τουρκίας. Το ρυθμιστικό πλαίσιο για τα "fake news" αφορά πάντα την συγκράτηση της αλήθειας και την τρομοκρατία της ελευθεροτυπίας. Τα ίδια προσπαθεί να περάσει και ο Κούλης και εδώ, το έχει περάσει ως έναν βαθμό, αλλά το πιέζει το πιέζει μα δεν του βγαίνει με το ζόρι.
Τετοια βλεπει ο Κουλης και του μπαινουνε ιδεες...
Ε σιγά, η Δύση είναι καλύτερη;
Να ρωτήσουμε τους 38?
Ο,τιδηποτε προέρχεται από την Ευρώπη πάει αυτόματα στα σκουπίδια σε όλο τον κόσμο. Έχουν εκεί μέσα τον Παπαδημούλη που λυσσαξε να φύγετε να τρώει ακόμα και να παριστάνει τον Ευρωπαίο. Σαν να κατέλαβαν τα σοβιέτ τις Βρυξέλλες. Αμέσως στα σκουπίδια.