Σημείωσε πως «είναι η δεύτερη φορά που ερχόμαστε στο νοσοκομείο με τραυματισμένους φοιτητές από το πανεπιστήμιο μετά από απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας. Όσο η αστυνομία βρίσκεται μέσα στις σχολές η κατάσταση που θα επικρατεί δεν θα είναι μόνο χαώδης αλλά και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών/τριών».

Ο δικηγόρος απέδωσε το σύνολο της ευθύνης για την επικίνδυνη αυτή κατάσταση στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ακόμη πως «έχει αποδειχθεί πως το “σχέδιο Βιβλιοθήκη” δε μπορεί να προχωρήσει αναίμακτα» και ζήτησε την απόσυρση της αστυνομίας. «Αν δεν αποσυρθεί η αστυνομία θα έρθουμε αντιμέτωποι με ακόμη βαρύτερους τραυματισμούς».

Ο ίδιος δήλωσε σε ανάρτησή του στο facebook, «μόλις μετεβην στο Ιπποκράτειο για την νομική αρωγή του τραυματισμένου από τα ΜΑΤ φοιτητή. Ένα παιδί 20 χρόνων, χτυπήθηκε με κλωτσιά στο πρόσωπο, ενώ πολύ κοντά στο πρόσωπο του έσκασε κρότου λάμψης, με συνέπεια την παροδική απώλεια της ακοής του από το ένα αυτί.
Οι κύριοι της αστυνομίας, δε, είχαν το θράσος να ζητήσουν στοιχεία του πριν φτάσει ο δικηγόρος στο πλάι του τραυματισμένου, και είχαν ήδη φύγει ταχύτατα, ακριβώς την στιγμή που θα ρωτούσαμε, με ποια ακριβώς ιδιότητα βρίσκονται εκεί και γιατί ρωτούν τα στοιχεία του ανθρώπου που προ ολίγου τραυμάτισαν βαρύτατα άνευ λόγου και αιτίας».

«Πέραν αυτών, είναι η δεύτερη φορά σε δύο βδομάδες που ερχόμαστε για τραυματισμένα παιδιά από το ΑΠΘ.
Είναι ντροπή. Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για το “Σχέδιο Βιβλιοθήκη”. Αν δεν φύγουν άμεσα τα ΜΑΤ, είναι πολύ πιθανό να έχουμε χειρότερες συνέπειες. Πόσο δύσκολο είναι μια κλωτσιά να δοθεί πιο ατσαλα, μια κρότου λάμψης να σκάσει πιο κοντά σε ένα μάτι ή ένα αυτί, ένα παιδί να έχει μια ευαισθησία σωματική; Τι θα συμβεί τότε ακριβώς; Να μην μας απασχολήσει καν το ερώτημα. Άμεση απόσυρση της αστυνομίας απο το ΑΠΘ. Από κει και πέρα, ως μέλη της Εναλλακτική Πρωτοβουλία δικηγόρων Θεσσαλονίκης – συνεργαζόμενοι και της Κίνησης ασκουμένων και νέων δικηγόρων θα σταθούμε στο πλάι των αγωνιζόμενων φοιτητών», κατέληξε,