Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αλλά και από το site του κόμματος «Έλληνες για την πατρίδα», την παρουσίαση του βιβλίου του «Το δόγμα των 7 θαλασσών». Μάλιστα, ο Κασιδιάρης ανέφερε στην πρόσκληση της βιβλιοπαρουσίασης πως «θα προλογίσουν το έργο και θα μιλήσουν για τις μείζονες πολιτικές εξελίξεις Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων» καθώς και «Νομικοί επί θεμάτων Διεθνούς Δικαίου», όλοι αυτοί φυσικά συν του «συγγραφέα» που βρίσκεται ωστόσο στη φυλακή. Από ότι φαίνεται οι τοποθετήσεις του είτε θα έχουν ηχογραφηθεί από τον συνήγορο του Πέτρο Δημητριάδη είτε θα γίνουν τηλεφωνικά.

Η πρόσκληση:

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γινόταν αρχικά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral στο Παλαιό Φάληρο, μετά όμως την κατακραυγή των πολιτών για το γεγονός, η ανάρτηση…. εξαφανίστηκε. Τα τεκμήρια ωστόσο υπάρχουν:

Το ξενοδοχείο φαίνεται να αποσύρθηκε από την «φιλοξενία» του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής αν και ο ίδιος απέδωσε το γεγονός στην κακοκαιρία «EVA», επιστρέφοντας λίγες ώρες αργότερα με νέα τοποθεσία και μέρα. Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο site του κόμματος «Λόγω της ανακοίνωσης εκτάκτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, η βιβλιοπαρουσίαση του Ηλία Κασιδιάρη, μεταφέρεται για το επόμενο Σάββατο 12 Νοεμβρίου ώρα 6μμ στο χώρο εκδηλώσεων “ΑΘΗΝΑΙΟΝ”».

Η απάντηση του ξενοδοχείου σε e-mail που απέστειλε το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών διαμαρτυρόμενο για το γεγονός:

Εδώ η νέα πρόσκληση του Κασιδιάρη: 

Αντιφασίστες, αλληλέγγυοι και συλλογικότητες καλούν σε μποϊκοτάζ της εκδήλωσης.