«Κάποια σημερινά πρωτοσέλιδα θυμίζουν τον πόλεμο λάσπης του 2016, του 2020 και 2021» προσέθεσε ο ο Ν. Παππάς στην ανάστησή του.

Προηγουμένως έκανε γνωστό ότι στάλθηκαν εξώδικα σε Πρετεντέρη, Ελεύθερο Τύπο και tomanifesto, τις οποίες κατηγόρησε ότι συνέδεσαν άμεσα το πρόσωπό του με αυτή την κατηγορία. Μιλώντας στο Real Fm για τη μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, ανέφερε πως «εκτοξεύτηκε μία γενικευμένη κατηγορία, από την οποία βεβαίως εξαιρέθηκε το πρόσωπό μου, αλλά είναι μία κατηγορία που έπρεπε να απαντηθεί».

Μάλιστα, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι το ειδικό δικαστήριο εξετάζει μία υπόθεση κατά την οποία το δημόσιο ευνοήθηκε, καθώς «εισέπραξε λεφτά, δεν δαπάνησε λεφτά». «Το ΕΣΡ με ομόφωνη απόφασή του στηρίχθηκε στον διαγωνισμό μας για να αποτιμήσει τις άδειες και το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών κατά της απόφασης του ΕΣΡ, βάζοντας ταυτόχρονα και συνταγματική βούλα στο κρυστάλλινο της διεξαγωγής του διαγωνισμού», πριοσέθεσε

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι προκύπτει θεμελιώδης αντίφαση όταν «ο κ. Καλογρίτσας λέει ότι τον αδικήσαμε και η Ν.Δ. πως τον ευνοήσαμε», καταλήγοντας «η υπόθεση αυτή θα έχει κόστος για τη Ν.Δ. διότι αναδεικνύει τη μονομανία και το μίσος της για μία παράταξη η οποία υπερασπίστηκε το δημόσιο, καθώς και την εθελοδουλία της απέναντι στα συμφέροντα. Η ίδια βαρύνεται από αδράνεια και πολύχρονη παραβίαση του Συντάγματος στη συγκεκριμένη περίπτωση».