Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλλει ότι η δημοσκόπηση παρουσιαζόταν από το πρωί ως καινούργια. «Χρειάστηκε να περάσουν ώρες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες, για να προσθέσουν στην ανάρτηση πως πρόκειται για δημοσκόπηση του Μαΐου καθώς και την πλήρη δήλωσή του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία της Παρασκευής» σημειώνει.

«Η μάχη του αυτονόητου της δεοντολογίας και της αξιοπιστίας φαίνεται πως έχει χαθεί. Καθημερινά βλέπουμε νέο ρεκόρ ξεφτίλας» τονίζει. «Οι ευθύνες της ΕΣΗΕΑ και του ΕΣΡ που από την Παρασκευή δεν έχουν πει κουβέντα είναι τεράστιες» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Το iefimerida.gr σήμερα κατάφερε να δώσει νέο νόημα στην αναίσχυντη προπαγάνδα.

Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασαν τα Νέα στο πρωτοσέλιδό τους την Παρασκευή, έχει γίνει – και δημοσιευθεί – πριν από δύο μήνες, και παρά την σχετική καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σήμερα την παρουσίαζε από το πρωί κανονικά ως καινούργια.

Χρειάστηκε να περάσουν ώρες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες, για να προσθέσουν στην ανάρτηση πως πρόκειται για δημοσκόπηση του Μαΐου καθώς και την πλήρη δήλωσή του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία της Παρασκευής.

Η μάχη του αυτονόητου της δεοντολογίας και της αξιοπιστίας φαίνεται πως έχει χαθεί. Καθημερινά βλέπουμε νέο ρεκόρ ξεφτίλας.

Οι ευθύνες της ΕΣΗΕΑ και του ΕΣΡ που από την Παρασκευή δεν έχουν πει κουβέντα είναι τεράστιες».