Η Σ. Χάκαμπι, σε σαρκαστικό τόνο, ανέφερε ότι θα ψάξει κάτω από τον καναπέ του Οβάλ Γραφείου για μηχανήματα καταγραφής ομιλίας, αναφερόμενη στις φήμες περί καταγραφής των συνομιλιών των Τραμπ και Κόμεϊ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν είναι καθόλου σίγουρη ότι ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους παρακολούθησε έστω και μέρος της κατάθεσης του πρώην διευθυντή του FBI.


«Είμαστε υπό πολιορκία, αλλά θα νικήσουμε»

Είμαστε υπό πολιορκία, αλλά θα βγούμε μεγαλύτεροι και καλύτεροι και δυνατότεροι από ποτέ, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε υποστηρικτές του, για τις επιθέσεις που δέχεται εντός της χώρας για διάφορες υποθέσεις, με αιχμή τις σχέσεις του με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με το reuters, ο Τραμπ, ανέφερε ότι τα κατεστημένα συμφέροντα στην Ουάσινγκτον είναι εναντίον του, ωστόσο «δεν θα κάνουμε πίσω από το να πράξουμε το σωστό». «Ξέρουμε πώς να πολεμάμε και ποτέ δεν θα παραδοθούμε», συνέχισε λέγοντας ότι «θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, κατηγόρησε τον Τραμπ πως προσπάθησε να διασύρει τον ίδιο αλλά και το FBI με ψέματα και αναπόδεικτες κατηγορίες. Άφησε αιχμές και κατά της στάσης του Τραμπ για τη Ρωσία, δηλώνοντας πως δεν ήταν ξεκάθαρη.