Η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών αποφάσισε, ως όφειλε, σήμερα το πρωί την επιστροφή του Βασίλη Δημάκη στις Ανδρικές Φυλακές Κορυδαλλού.

«Καλώς σας βρήκα όλους …Όπως καταλαβαίνετε είμαι στην επανασίτιση και μόλις πριν λίγο ήπια νερό !
Δεν έχω δυνατότητα να απαντήσω στο facebook , το χειρίζεται ο διαχειριστής μου Σας ευχαριστώ όλους πολύ θα επανέλθω με δήλωση !
Επιτέλους τελειώσανε τα βάσανά μου … Θα απαντήσω εν ευθέτω χρόνω σε όλους έναν προς έναν !!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Βασίλης Δημάκης.

Ο δάσκαλος του Δημάκη, Πέτρος Δαμιανός, έγραψε: «Μόλις τώρα ο συνήγορος του Βασίλη Δημάκη, ο Θανάσης Καμπαγιάννης με ενημέρωσε ότι ο Βασίλης ήπιε νερό από τη βρύση του κελιού του…»

Αυτό σημαίνει ότι ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο κελί του καθώς και σταμάτησε την λευκή απεργία στην οποία έχει κατέλθει εδώ και πέντε μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφού πάρθηκε η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών για να γυρίσει ο Βασίλης Δημάκης στο κελί του καθώς και μετά την ανακοίνωση του συνηγόρου του ότι προτίθεται να κινηθεί ποινικά για συκοφαντική δυσφήμιση απέναντι στα ψέματα του υπουργείου, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται ότι ήταν ανακριβής η πληροφορία που το ίδιο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε υποστηρίξει, όταν χρέωνε στον Δημάκη ληστείες με Καλάσνικοφ.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραδέχεται ότι παραπληροφόρησε για την υπόθεση του Δημάκη