Μιλώντας στο OPEN,  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε αρχικά πως είναι πολύτεκνο και υποστήριξε πως «έχουμε την αίσθηση για τους βουλευτές ότι έχουν μία βουλευτική αποζημίωση ώστε να διασφαλίζουν τα πάντα. 5.000 ευρώ είναι η βουλευτική αποζημίωση, 1.000 ευρώ κρατάει το κόμμα». Εκείνος συνέχισε πως «Έχω πολιτικό γραφείο στη Δράμα, δηλαδή νοίκια, ρεύμα, θέρμανση. Η Βουλή καλύπτει το γραφείο μου στην Αθήνα, όχι στη Δράμα. Το χιλιάρικο έχει φύγει».

«Πάμε στο 3.000. Έχω τις βενζίνες, πάω Δράμα – Θεσσαλονίκη να ταξιδέψω», πρόσθεσε ακόμα ο Δημήτρης Κυριαζίδης. «Ζω στην Αθήνα. Δεν θα πρέπει να φάω; Μου μένουν 1.800 ευρώ. Αυτή είναι μία σκληρή πραγματικότητα. Ευτυχώς η σύζυγός μου δουλεύει», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Vouliwatch, o κ.Κυριαζίδης εμφανίζεται στο Πόθεν Έσχες του με 20 ακίνητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ.Kυριαζίδης είχε διαγραφεί από την Κ.Ο της ΝΔ, μετά από το σεξιστικό σχόλιό του «κάνε κανένα παιδί» προς την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο βήμα της Βουλής.