Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων σημειώνει: «Η υπόθεση των υποκλοπών έχει φέρει στην επιφάνεια μια σήψη στη δημοκρατία. Σε τέτοια ζητήματα δεν τίθεται θέμα timing, πρέπει να μάθουμε τους λόγους της παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ανδρουλάκης είναι αρχηγός μιας ολόκληρης παράταξης, φυσικά και επιμένουμε στη θέση ότι δεν πρέπει να μένουν σκιές γύρω από το πρόσωπό του. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν με ποιόν έχουν να κάνουν. Σήμερα εξαιτίας της στρατηγικής της Κυβέρνησης για το απόρρητο, αλλά και της άρνησης ελέγχου των εταιρειών που σχετίζονται με το Predator, υπάρχει ένα δημοσίευμα με συγκεκριμένα ονόματα, χωρίς να μπορεί κανείς να μάθει τι από αυτά είναι αλήθεια και τι ψέματα. Το αίτημα παραμένει επίκαιρο, αν και η κυβέρνηση γνωρίζει ήδη ότι δεν υπάρχουν λόγοι εθνικής ασφάλειας. Απλώς, κρύβεται ώστε να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια».

«Ο κ. Ανδρουλάκης με τις πράξεις του έδειξε το δρόμο της διαφάνειας και των θεσμικών διαδικασιών. Δεν χρησιμοποιούμε δημοσιεύματα, δεν λειτουργούμε στο παρασκήνιο. Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι δύο εταιρείες που σχετίζονται με το Predator αγοράστηκαν για 5.000 ευρώ, όπως ειπώθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή, και πήραν ανάθεση 1,4 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και 10 εκατ. ευρώ επί ΝΔ. Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν τις εκλογές του 2019 καταργεί το άρθρο 370Ε του νόμου 4411/2016 “αθωώνοντας όσους πουλούν παράνομα λογισμικά. Αλέξης κερνάει, Κυριάκος πίνει…παράξενα πράγματα», συμπλήρωσε.

Τέλος, σχολιάζοντας τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο μετεκλογικό σκηνικό, σημειώνει: «Εδώ και μήνες έχουμε διατυπώσει τις θέσεις μας για την επόμενη μέρα των εκλογών και έχουμε μείνει σταθεροί σε αυτές. Από την πρώτη Κυριακή – εφόσον έχουμε με ισχυρή λαϊκή εντολή – θα θέσουμε τους όρους μας για την επόμενη Κυβέρνηση, η οποία θα έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες. Έχουμε μια συμμετοχική δημοκρατία και πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε κουλτούρα προγραμματικών συνεργασιών. Το μέλλον των πολιτών της χώρας δεν συνδέεται με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, όπως θέλουν να μας επιβάλλουν, θα το δουν και στην πράξη».