Ν.Δ., Αντ. Σαμαράς: «Δυστυχώς, δεν είναι ο πρώτος. Έχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών. Αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για την εθνική κατάθλιψη και την ανάγκη να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την κρίση. Θάνατος δεν είναι μόνο να πεθαίνει κανείς, αλλά και να ζει σε απόγνωση, χωρίς ελπίδα. Αυτό ακριβώς κάνει το χρέος μας πιο βαρύ και πιο επείγον, να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα, να βγάλουμε τους Έλληνες από την απελπισία».

ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος: «Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό. Ας στοχαστούμε γύρω από την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας με όρους εθνικής αλληλεγγύης και συνοχής».

ΣΥΡΙΖΑ, (ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου): «Η σημερινή αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου είναι από μόνη της ένα τραγικό γεγονός. Το δραματικό τέλος που έδωσε στη ζωή του ο συνάνθρωπος μας αναδεικνύει με τον πιο θλιβερό τρόπο τα αδιέξοδα που βρίσκεται σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Τα πολλαπλά βάρη που βιώνουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής και η σχέση τους με την αύξηση των αυτοκτονιών έχει εδώ και καιρό επισημανθεί από τις έρευνες των ειδικών φορέων.  Είναι καιρός να σταματήσει η βάρβαρη πολιτική που καταδικάζει το λαό στη χώρα μας, αλλά και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς στη φτώχεια και την απόγνωση. Πρέπει να προτάξουμε τους συλλογικούς αγώνες και την αλληλεγγύη ως ασπίδα προστασίας όλων απέναντι στη βία της φτώχειας και της εξαθλίωσης».

ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης: « Η σφαίρα από το περίστροφο το πρωί στο Σύνταγμα χτύπησε τη συνείδηση του πολιτικού συστήματος, δεν είναι μόνο νεκρός ο αυτόχειρας, πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ότι ήμασταν στην σκανδάλη εκείνη την ώρα. Ένας άνθρωπος αποφάσισε αυτό το δραματικό τέλος για τον εαυτό του. Είδε περίεργες συναλλαγές και να μην κλείνεται κανείς στη φυλακή».

Ανεξάρτητοι Έλληνες, Π. Καμμένος: «Θα έπρεπε να έχει αυτοκτονήσει, να κάνει  χαρακίρι εκείνος ο πολιτικός και οι πολιτικοί που εν γνώσει τους έβαλαν την χώρα σε αυτή την μέγγενη».

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, Γ. Δημαράς: «Η συγκλονιστική και ταυτόχρονα τραγικά συμβολική αυτοκτονία του συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος αποτελεί ένδειξη για το πού οδήγησαν την Ελληνική Κοινωνία. Ένοχοι για το αίμα του Έλληνα συνταξιούχου είναι όλοι όσοι έχουν ψηφίσει την εκχώρηση της χώρας και της αξιοπρέπειάς μας».

Τέλος, το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ δεν αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του συνταξιούχου, αλλά σχολίασε τις αντιδράσεις των κομμάτων με την εξής ανακοίνωση: «Αιδώς Αργείοι. Οι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι για τα δεινά και την απελπισία του ελληνικού λαού, αυτοί που επιτίθενται με συκοφαντίες και ψέμματα σε κάθε τμήμα εργαζομένων που αντιπαλεύει τη φτώχεια, θα έπρεπε τουλάχιστον να σιωπούν μπροστά στα αποτρόπαια αποτελέσματα της καπιταλιστικής κρίσης και της πολιτικής τους, αντί να παριστάνουν τους σωτήρες και τους ευαίσθητους».