Από την ΝΔ η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από τους Γιώργο Αυτιά, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Φρέντη Μπελέρη. Στην τέταρτη μάχη θα δοθεί μάχη μεταξύ του Μανώλη Κεφαλογιάννη και της Ελίζας Βόζεμπεργκ καθώς τους χωρίζουν 30 σταυροί. Στην 6η θέση βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και στην 7η ο Δημήτρης Τσίοδρας.

nd-stavroi

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Αρβανίτης εξακολουθεί να προηγείται με διαφορά περίπου 500 σταυρών από τον Νίκο Φαραντούρη. Ακολουθεί ο Νίκος Παππάς και η Ελενα Κουντουρά.

suriza-stsavroi

Η τριάδα για το ΠΑΣΟΚ αποτελείται από τους Νίκο Παπανδρέου, Γιάννη Μανιάτη και Σάκη Αρναούτογλου και ακολουθεί ο Φίλιππος Σαχινίδης. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι στην 9η θέση.

pasok-stavroi

Από την Ελληνική Λύση προηγείται με καθαρή διαφορά ο Εμμανουήλ Φράγκος και ακολουθεί η Γαλάτω Αλεξανδράκη.

lisi-stavroi

Οι δύο εκλόγιμες θέσεις του ΚΚΕ πάνε προς ώρας στους νυν ευρωβουλευτές Λευτέρη Αλαβάνο και Κώστα Παπαδάκη

kke-stavroi

Από την Νίκη πρώτος σε σταυρούς εμφανίζεται ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης και ακολουθεί ο Δημήτρης Μεταλληνός και ο γνωστός σεισμολόγος Ακης Τσελέντης.

niki-stavroi

Ελάχιστες ψήφοι χωρίζουν τους υποψηφίους της Πλεύσης Ελευθερίας. Προηγείται η Μαρία Ζαχαριά και ακολουθεί η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

plefsi-stavroi

Με διαφορά πρώτη σε σταυρούς αναδεικνύεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Φωνή της Λογικής