«Οι ταξιτζήδες της Αττικής κατεβαίνουμε στους δρόμους. Όχι για άλλο ένα δύσκολο μεροκάματο, αλλά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Κάνουμε αυτοκινητοπομπή στο κέντρο της Αθήνας, στο πλευρό και προς υποστήριξη των τριών γονέων που δίνουν την πιο δύσκολη μάχη της ζωής τους, κάνοντας απεργία πείνας στο Σύνταγμα μπροστά στη Βουλή. Για τον Πάνο Ρούτσι, τον Δημήτρη Οικονόμοπουλο και την Αναστασία Τσαλαμιδά, οι οποίοι ζητάνε δικαιοσύνη για όσους δολοφονήθηκαν στα Τέμπη και για μια κοινωνία που δεν αντέχει άλλο τη συγκάλυψη» ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.
Η δική μας φωνή είναι το τιμόνι μας. Η παρουσία μας είναι ένα ισχυρό μήνυμα: οι δρόμοι ανήκουν σε αυτούς που αγωνίζονται. Συνάδελφοι, όλοι εκεί! Καλούμε και κάθε πολίτη να σταθεί δίπλα μας. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας» προσθέτει.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στον αγώνα. Δεν γίνεται να ζούμε άλλο σε αυτό το κράτος που κάθε μέρα δολοφονεί και μας κοροϊδεύει. Το μόνο που ζητάμε είναι το αυτονόητο: να μάθουμε τι έγινε στα παιδιά μας. Ευχαριστώ όλους όσοι είστε εδώ. Μέχρι τέλους», δήλωσε ο Πάνος Ρούτσι στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΑΤΑ
«Σήμερα αφήνουμε πίσω τα δικά μας προβλήματα, δεν κάνουμε συνδικαλισμό για το ταξί. Σήμερα μεταφέρουμε το αίτημα της κοινωνίας, των επιβατών που μεταφέρουμε, που είναι η αγανάκτησή μας και η αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, ο οποίος ζητά το αυτονόητο. Το αναφαίρετο δικαίωμά του να δει τι υπάρχει στο μνήμα που έθαψαν το παιδί του» ανέφερε με τη σειρά του ο Πέτρος Διπλάρης, αντιπρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής.