X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Οχετός Αμβρόσιου για τα θύματα των πυρκαγιών

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος υποστήριξε πως για τις πυρκαγιές που σάρωσαν τη χώρα και άφησαν πίσω δεκάδες νεκρούς αλλά και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, υπεύθυνος είναι ο Αλέξης Τσίπρας «και το Επιτελείο του, οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ», που «με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού!». Ανέφερε ότι «σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα» και πρόσθεσε πως «ο Χριστός μας παρέχει μηνύματα για την επιστροφή μας με τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα!».
|
Με κείμενο που έγραψε στον προσωπικό του ιστότοπο, ο Αμβρόσιος υποστηρίζει πως η τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και κατέστρεψε τις περιουσίες εκατοντάδων άλλων, οφείλεται στον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αγνοεί, βλέπετε, ότι αυτός και το Επιτελείο του, οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού!».
 
Επικαλούμενος παραδείγματα από την Καινή Διαθήκη, ο Αμβρόσιος αναφέρει ότι «σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστροφικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!».
 
Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι ο Χριστός προκαλεί καταστροφές για να οδηγήσει τους Χριστιανούς στην αγκαλιά του και τονίζει ότι είναι σημάδι του Θεού πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από τα Γεράνια Όρη.
 
«Ο Χριστός μας, προκειμένου νά μας οδηγήσει στην μετάνοια και στην αγκαλιά Του, μας παρέχει μηνύματα για την επιστροφή μας με τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα! Μας αφήνει να γίνουμε έρμαια και θύματα των φυσικών καταστροφών, μήπως και συνέλθουμε! Αλλοιώς η καταστροφή του κόσμου θα είναι το αποτέλεσμα! «Αγαπούληδες του Θεού», Αδελφοί Ιεράρχες, μας ακούτε;  Ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι άλλοι άθεοι Συνεργάτες του είναι οι υπαίτιοι της γενικής καταστροφής! Η μεγάλη πυρκαΐά ξεκίνησε από ένα κεραυνό στα Γεράνια 'Ορη! Είναι ένα καθαρό μήνυμα του Ουρανού!».
 
Τέλος, κατέληξε στο συμπέρασμα πως όσο οι Έλληνες απομακρύνονται από τον δρόμο του Θεού, θα τους περιμένουν περισσότερες φυσικές καταστροφές.
 
«Όσο περισσότερο οι Έλληνες απομακρύνονται από τό δρόμο του Θεού, τόσο και περισσότερες φυσικές καταστροφές μας περιμένουν! Τόσο και περισσότερο θα αυξάνεται το “ασύμετρο μέτωπο”, όπως επί λέξει είπεν ο  Πρωθυπουργός! ΑΛΛΑ ενώ είπε πολλά για την βιβλική καταστροφή και το ασύμετρο μέτωπο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!
 
Αλέξιε Τσίπρα, χωρίς τη βοήθεια του Θεού, δεν λύνονται τα προβλήματα του “ασύμετρου φαινομένου”  Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις! Μιά ικεσία, όπως η πρόταση “Σώσε μας, Παναγία μας”, θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ' όλη τους την έκταση!  Αίσχος, κύριε Τσίπρα, καταστροφέα της Ελλάδος!  Αίσχος! Εξ αιτίας σου η Ελλάδα μας καταστρέφεται!  'Εξ αιτίας σου μας συχάθηκε ο Θεός! Εξ αιτίας σου, μας εγκατέλειψεν ο Θεός!».

Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις