Σχετικά με τον τηλεοπτικό χρόνο και την κάλυψη της διαφοράς, δήλωσε: «Όταν ανοίξει και επίσημα η προεκλογική περίοδος θα μοιράζεται ισότιμα ο τηλεοπτικός χρόνος και θα εξηγείται αναλυτικότερα το πολιτικό πρόγραμμα. Θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει κατανοητές οι προτάσεις που συνεχώς καταθέτουμε πάνω στις καταστροφικές πολιτικές που ασκεί η ΝΔ. Θεωρώ ότι έχουμε άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πτώση της ΝΔ, πράγμα που φαίνεται και από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων».

«Έχει τραβήξει πάρα πολλά ο ελληνικός λαός, μιλάμε για μία αύξηση στο ΑΕΠ που δεν περνάει στις τσέπες του πολίτη. Υπάρχει αισχροκέρδεια στην ενέργεια, ακρίβεια στο supermarket. Σήμερα οι αγρότες στην περιοχή μου την Φλώρινα ξεκινούν κινητοποιήσεις. Γνωρίζετε ότι οι μηλοπαραγωγοί πουλάνε 0,15- 0,20€ περίπου και στο ράφι φτάνει 2 με 2,5€; Δε γίνεται κανένας έλεγχος. Αυτή την ‘ελαστικότητα’ στην αγορά την πληρώνει ο πολίτης», σημείωσε για την κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας.

Επίσης, σχολίασε τα περί μαύρου χρήματος: «Εδώ έχουμε μια πολύ περίεργη κατάσταση. Ειδικό Δικαστήριο για πλημμέλημα. Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κατηγορηθεί μέχρι τώρα για διαφθορά. Στην προανακριτική διαδικασία δεν υπήρχε τέτοια κατηγορία, ξαφνικά βλέπουμε στο δικαστήριο να εμφανίζονται για πρώτη φορά. Έχουμε ξεκάθαρη αντίδραση του Ν. Παππά να καταθέσει μήνυση και θα δούμε την εξέλιξη στα δικαστήρια. Ξέρετε όλα αυτά μπαίνουν από τη ΝΔ σε αντιπαράθεση με τα σκάνδαλα Χειμάρα, Πάτση, απευθείας αναθέσεων και ένα σορό άλλα ζητήματα».

Τέλος, για τις υποκλοπές, σημείωσε: «Η ΝΔ τα χαρακτηρίζει ‘θεματάκια’. Εγώ λέω ότι όλα αυτά που ζει η κοινωνία του, έχουν να κάνουν με το θέμα της Δημοκρατίας. Τα θέματα Δημοκρατίας και Κράτους Δικαίου είναι πάρα πολύ σοβαρά για να τα ξεπερνάμε έτσι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι από την αρχή της διακυβέρνησης της ΝΔ υπήρξαν μεθοδεύσεις ώστε αφενός, η ΕΥΠ να ελέγχεται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό -που έπειτα αρνήθηκε την ευθύνη- με τον κ. Κοντολέοντα να διορίζεται Διοικητής χωρίς να έχει καν πτυχίο και αφετέρου, να έχουμε συνεχείς νομοθετικές παρεμβάσεις με τροπολογίες, ώστε να γίνεται δεύτερο σκάνδαλο, αυτό της συγκάλυψης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε  θεσμική εκτροπή.