Πρότεινε ακόμα την απομάκρυνση όσων εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού, αναφέροντας πως όποιος έχει αποδειχθεί ότι έχει κάνει απάτη και έχει παραβιάσει το νόμο πρέπει να με σύντομες διαδικασίες να πάει σπίτι του.

Στην πρωινή συνέντευξή της στο κανάλι OPEN συμφώνησε με την απόφαση της κυβέρνησης κατάργηση εμβολιαστικών κέντρων λόγω χαμηλής προσέλευσης, προτείνοντας την στελέχωση άλλων αναγκαίων υπηρεσιών.

«Όταν υπάρχει ερημιά, όπως υπήρχε τις τελευταίες μέρες, δεν έχει νόημα να απασχολείται προσωπικό και να στέκονται εκεί και να περιμένουν» σχολίασε και πρότεινε «να μειωθούν εφόσον δεν υπάρχει προσέλευση και αυτό το προσωπικό να πάει και να προσφέρει υπηρεσίες εκεί που πραγματικά χρειάζεται».

Η παραπάνω εικόνα αποτελεί παραδοχή της κυβέρνησης πως το εμβολιαστικό πρόγραμμα είχε αποτύχει, συμπέρανε. Τόνισε την ανάγκη o εμβολιασμός να πάει στα παιδιά και όχι τα παιδιά σε αυτόν, προτείνοντας την διενέργεια του εμβολιασμού των μαθητών στα σχολεία, με τους παιδίατρους να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην διαδικασία.

Τέλος κάλεσε την Επιτροπή Εμβολιασμών να παίρνει αυτές τις μέρες πιο γρήγορες αποφάσεις, δηλώνοντας πως οι υγειονομικοί έχουν κάνει έκκληση να προχωρήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα γρηγορότερα.