Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ είπε: «Πανεπιστημιακή αστυνομία υπάρχει σε όλα τα ιδρύματα της Ευρώπης και της Αμερικής. Είναι ό,τι πιο απλό και καταλληλότερο για την Ελλάδα σήμερα.  Ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία εποπτεύουν τον χώρο, ώστε αν κάποιος παρανομεί, αν κάποιος προχωρεί σε παράνομες ενέργειες, αυτός να αντιμετωπίζει και τον νόμο». 
 
Αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων υπογράμμισε ότι είναι αντίθετος σε τέτοιες ενέργειες αφού κανένας δεν δικαιούται να κλείνει τα πανεπιστήμια. 
 
Τόνισε χαρακτηριστικά: «Όσο δεν είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε τέτοια φαινόμενα, δυστυχώς θα βλέπουμε συνεχώς τέτοιες εικόνες. Η κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένη. Ή θα εφαρμοστεί ο νόμος ή θα συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε. Επειδή άκουσα το ρεπορτάζ σας ότι οι πρυτανικές Αρχές βάζουν θέμα καταλήψεων με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα καταλήψεων. Είτε με ηλεκτρονική ψηφοφορία, είτε με γενική συνέλευση, είτε όπως και να θέλει κάποιος, θέμα καταλήψεων δεν το διαπραγματευόμαστε. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να κλείνει πανεπιστήμια, σχολεία, να κλείνει δημόσια κτίρια. Οπότε εδώ πέρα ας βάλουμε μια τελεία. Αν είμαστε αποφασισμένοι. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα».
 
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ