Με τα κρούσματα, τις διασωληνώσεις ασθενών και τους θανάτους στη χώρα μας να εκτοξεύονται, δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστες και μονάδες του στρατού.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από περίπου 300 rapid tests που διενεργήθηκαν στους σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα, περισσότεροι από 100 εμφανίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, δείγματα όσων βρέθηκαν θετικοί θα σταλούν για μοριακό έλεγχο αφού πιστεύεται πως πολλά από αυτά μάλλον θα επιστρέψουν αρνητικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι περισσότεροι μαθητές της ΣΜΥ είναι ασυμπτωματικοί.

«Το υπουργείο Άμυνας επιχειρεί να αποφύγει τις τεράστιες ευθύνες που του αναλογούν»

Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος», στο οποίο είχαν φτάσει επανειλημμένα καταγγελίες για τα ελλιπή μέτρα προστασίας και τη μη διενέργεια test διάγνωσης του κορονοϊού στη ΣΜΥ Τρικάλων, επισημαίνει πως «από μια μεριά, τα θετικά κρούσματα πληθαίνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες ως αποτέλεσμα των συνθηκών εγκλωβισμού και από την άλλη μεριά, το Υπουργείο Άμυνας επιχειρεί να αποφύγει τις τεράστιες ευθύνες που του αναλογούν».

Παράλληλα τονίζει πως, «διαμέσου των εγκάθετων δημοσιογράφων και των μιλιταριστικών σάιτ, διαρρέουν ότι λαμβάνουν μέτρα, αλλά ο κορονοϊός επελαύνει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος

Αυτό που συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό είναι πρωτοφανές και προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Από μια μεριά τα θετικά κρούσματα πληθαίνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες ως αποτέλεσμα των συνθηκών εγκλωβισμού και από την άλλη μεριά το Υπουργείο Άμυνας επιχειρεί να αποφύγει τις τεράστιες ευθύνες που του αναλογούν.

Διαμέσου των εγκάθετων δημοσιογράφων και των μιλιταριστικών σαιτ διαρρέουν ότι λαμβάνουν μέτρα, αλλά ο Κορονοιός επελαύνει.

Πλέον, αρκετά πάνω από 100 είναι τα θετικά δείγματα σε σύνολο περίπου 300 rapid test που έγιναν προχθές στη ΣΜΥ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες δείγματα όσων βρέθηκαν θετικοί θα σταλούν για μοριακό έλεγχο αφού πιστεύεται πως πολλά από αυτά μάλλον θα επιστρέψουν αρνητικά.

Οι γονείς είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το Υπουργείο Άμυνας και τους στρατιωτικούς.

Διαβάστε τι μηνύματα μας στέλνουν:

Βάζουν σε κίνδυνο τα παιδιά μας.

Οι Στρατιωτικοί τι κάνουν;

Προσέξτε τα παιδιά μας.

Κάντε μοριακό τεστ σε όλους.

Για όλα αυτά που συμβαίνουν υπάρχουν ευθύνες.

Οι γονείς πρέπει να ξεσηκωθούν και να προστατεύσουν τα παιδιά τους.