Οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική» υπογραμμίζουν, όπως μεταδίδει ο Ημεροδρόμος:

«Είναι μεγάλος ο φόβος τους για το αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα που εκπέμπουν με τον αγώνα τους οι λαοί όλου του κόσμου από άκρη σε άκρη, που εχθές Δευτέρα 22/4 ακυρώθηκαν όλα τα διά ζώσης μαθήματα του Πανεπιστημίου με σκοπό να σταματήσουν τις διαδηλώσεις. Μάλιστα ίδια τακτική ακολουθείται και στο Πανεπιστήμιο του Yale με δεκάδες συλλήψεις αλλά και στο Harvard που “σφραγίστηκε” το κέντρο του κάμπους σε συνέχεια των απαράδεκτων διώξεων φοιτητών του προηγούμενου διαστήματος που εκδήλωσαν την εναντίωση τους στην πολιτική εμπλοκής της χώρας τους και του Πανεπιστημίου στη σφαγή των Παλαιστινίων από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Αυτή η κατάπτυστη ενέργεια παραβιάζει στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα των φοιτητών και αποκαλύπτει πόση ελευθερία χωράει για τους φοιτητές το επιχειρηματικό Πανεπιστήμιο που καθορίζει τη στάση του από τις επιχειρηματικές μπίζνες και διασυνδέσεις ακόμα και με κράτη-δολοφόνους!

Δίκαιο είναι το να παλεύεις για την ειρήνη και για το δίκιο. Όχι το να καλύπτεις ένα κράτος-δολοφόνο και την πολιτική των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, το να στηρίζεις τη στυγνή γενοκτονία και εκτοπισμό ενός λαού που μετράει ήδη 40.000 νεκρούς εκ των οποίων 20.000 νεκρά παιδιά!

Και οι φοιτητές στη χώρας μας είμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Φωνάζουμε λευτεριά στην Παλαιστίνη! Απαιτούμε καμία εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους και τη σφαγή!

Οι φοιτητές σε όλον τον κόσμο μια γροθιά απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς – στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού!

Αλληλεγγύη το όπλο των λαών!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!».