Ολόκληρη η δήλωσή της:

Η χθεσινή δικαίωσή μου καθώς και των άλλων δημοσιογράφων με το αμετάκλητο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του άρθρου 86 για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου – Μιωνή είναι μια αυτονόητη ιστορική δικαίωση της ερευνητικής δημοσιογραφίας, η οποία πάντως φαίνεται ότι και στις μέρες μας ασκείται με δυσκολίες και αγώνες των δημοσιογράφων. Είναι ένα μήνυμα δημοκρατίας από τους ανώτατους δικαστές προς όλους τους ανθρώπους του Τύπου (ηλεκτρονικού ή έντυπου) ότι η πεμπτουσία της δημοσιογραφίας είναι το ρεπορτάζ, η έρευνα και ο έλεγχος της εξουσίας. Εκτεθειμένοι από το χθεσινό βούλευμα είναι εκείνοι που σιώπησαν για τις διώξεις των συναδέλφων τους, φοβήθηκαν ή ενέδωσαν στις απειλές των αφεντικών τους. Δικαιωμένοι είναι όσοι τόλμησαν να αναδείξουν τις θέσεις μας και πολύ απλά να δώσουν φωνή στην άλλη άποψη, όπως ορίζει η δεοντολογία της άσκησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Στο καλάθι των αχρήστων πέταξε και το Συμβούλιο των πέντε ανώτατων δικαστών και τις καταγγελίες του ανεκδιήγητου κ. Μιωνή. Τώρα θα λογοδοτήσει και για τις συκοφαντίες εναντίον μου.

Παράλληλα το βούλευμα του Συμβουλίου αμετάκλητα αναγνωρίζει την ύπαρξη του σκανδάλου της Novartis, αφού και η παραπομπή των Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη γίνεται διότι δήθεν δεν διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία για πρώην υπουργό Υγείας. Η δικογραφία αυτή είχε ως αποστολέα, μεταξύ άλλων, εμπλεκόμενο για μίζες πρώην υπουργό στο σκάνδαλο Novartis, κατηγορούμενο ακόμη και σήμερα.

Η σκευωρία της σκευωρίας θα καταρρεύσει και στο ακροατήριο, η αλήθεια θα φανεί γιατί το ρεπορτάζ συνεχίζεται.