«Πρέπει να το ξέρουν όλοι – και το ξέρουν – είναι πολλοί που κάνουν παρακολουθήσεις. Οι Αμερικάνοι είμαι βέβαιος ότι κάνουν, οι Τούρκοι…Και στην Ελλάδα και παντού. Τα κρατικά όργανα δίνουν μάχη να προστατευτούν τα τηλέφωνα όλων κι από τις εταιρείες, οι οποίες έχουν πολύ αυστηρούς περιορισμούς για το τι πρέπει να κάνουν και ελέγχονται γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Η προστασία των πολιτών και των πολιτικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να είναι αυξημένη. Πρέπει να είμαστε όμως ρεαλιστές, πράγματα που δεν θέλει να μάθει κάποιος τα λες από κοντά, δεν τα λες από τα τηλέφωνα».

Μάλιστα και μία μέρα πριν, καλεσμένος στο Κοntra24.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δε συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο.

Μάντζος: Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: «Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά».

Φάμελλος: Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει.

(1:11:30)