Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα νοσοκομεία της χώρας είναι ενδεικτικές της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο ΕΣΥ. Ράντζα στους διαδρόμους της ψυχιατρικής κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου, μία ημέρα μετά την εφημερία, αποκάλυψε η ΟΕΝΓΕ.

Πιο συγκεκριμένα, νέες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΕΝΓΕ από τα ράντζα στην ψυχιατρική κλινική του Θριασίου Νοσοκομείου μία ημέρα μετά την γενική εφημερία. Οι υγειονομικοί περιγράφουν καθημερινά την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία με τους διαδρόμους να είναι γεμάτους ράντζα και τους διασωληνωμένους να βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.

«Εικόνες ντροπής από τα ράντζα που στήθηκαν στην ψυχιατρική κλινική Θριασίου Νοσοκομείου την επόμενη μέρα της γενικής εφημερίας. Οι διάδρομοι της κλινικής είναι γεμάτοι ράντα και η τήρηση των αποστάσεων είναι αδύνατη. “Στην ταβέρνα κολλάει, στα ράντζα δεν κολλάει. Να έρθει ο κ.Πλεύρης, η κ.Γκάγκα και η κ.Ράπτη να επιβάλλουν πρόστιμο στους ασθενείς γιατί δεν τηρούν αποστάσεις. Ντροπή!» αναφέρει η ΟΕΝΓΕ.