Παράλληλα διάβαζαν την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ και τη μοίραζαν σε εργαζόμενους τους αεροδρομίου και στους επιβάτες, ενώ κάλεσαν σε συνέχιση και ένταση της έκφρασης αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο – συναυλία που θα γίνει την Κυριακή στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα και στην πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.

«Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα οι νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς ξεπερνούν τους 8.000, ανάμεσά τους πάνω από 3.000 παιδιά και πάνω από 1000 γυναίκες. Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα κάθε 15 λεπτά σκοτώνεται και ένα παιδάκι. Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα οι τραυματίες ξεπερνούν τις 15.000 χωρίς να έχουν την αναγκαία περίθαλψη εξαιτίας του ασφυκτικού αποκλεισμού του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ» τονίζει στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ.

«Συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού» συνεχίζει και απαιτεί:

  • Καμία υποστήριξη στην Κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.
  • Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ.
  • Να ξεκουμπιστούν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική -πολιτική -στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.
  • Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα το 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Εντωμεταξύ οι οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιούν εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους και τους αυτοαπασχολούμενους στην Αττική να εκφράσουν τη μαζική αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό, με τίτλο: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό – Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ».