Παρέμβαση στα γραφεία της εφημερίδας Sportime έκανε η Αναρχική Συλλογικότητα «Μασόβκα» για δημοσιεύμα της εφημερίδας που αφορούσε στη γυναικοκτονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Sportime (η κάποτε ναυαρχίδα του αθλητικού Τύπου που έχει καταντήσει μια ακροδεξιά σφουγγαρίστρα) αισθάνεται την ανάγκη να δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο: Ο ανεξέλεγκτος λαθροεποικισμός επιφέρει ασύλληπτη βαρβαρότητα και εισαγόμενη εγκληματικότητα», με τη Συλλογικότητα να απαντά με τον δικό της τρόπο απέναντι στη μισανθρωπική ρητορεία, χαρακτηρίζοντας το Μέσο «μια παρηκμασμένη αθλητική εφημερίδα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σχεδόν αστραπιαία μετά τη δημοσιοποίηση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, όλος ο δημοσιογραφικός εσμός βασισμένος στην κατάθεση του απαρηγόρητου συζύγου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του κοινωνικά επιτυχημένου πιλότου που θρηνούσε στα κανάλια για τη δολοφονία της πολυαγαπημένης του συζύγου, και ειδικότερα στο σημείο που τόνιζε ότι οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, εξαπέλυσε τους αργυρώνητους κονδυλοφόρους, τις πρώτες πένες κάθε εκδοτικού μαγαζιού που αναλαμβάνουν κάθε λογής ξέπλυμα χαϊδεύοντας το ξενοφοβικό υπογάστριο μιας ολοένα και περισσότερο αυταρχικής και εκφασίζουσας κοινωνίας.

Δεκάδες τα δημοσιεύματα ενάντια στους διαβολικούς μετανάστες που εκμεταλλεύονται το φιλόξενο ελληνικό πνεύμα του ξένιου Διός και δεν σέβονται ούτε την οικογενειακή γαλήνη, εισβάλλοντας και δολοφονώντας φιλήσυχους πολίτες. Γνωστό το έργο και χιλιοπαιγμένο. Αρκεί μία υποτυπώδης αναζήτηση για να ανακαλύψουμε ότι στα εγχειρίδια της καθεστωτικής δημοσιογραφίας αποτελεί πια στερεοτυπικό δεδομένο να συμπεριλαμβάνεται απαρέγκλιτα η εθνικότητα του δράστη για κάθε διαπραχθέν έγκλημα αν πρόκειται για αλλοδαπό, ενώ αν το έγκλημα έχει διαπραχθεί από ημεδαπό, η περιγραφή γίνεται γενικά και αόριστα. Από όλο το συμφερτό δημοσιευμάτων για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά επιλέξαμε ίσως το χειρότερο.

Ίσως εκείνο που ξεπέρασε ακόμα και τη δημοσιογραφία επιπέδου του «Μακελειό». Δεν πέρασαν παρά μονάχα λίγες ώρες πριν η είδηση για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν εμφανιστεί και η Sportime (η κάποτε ναυαρχίδα του αθλητικού Τύπου που έχει καταντήσει μια ακροδεξιά σφουγγαρίστρα) αισθάνεται την ανάγκη να δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο: «Ο ανεξέλεγκτος λαθροεποικισμός επιφέρει ασύλληπτη βαρβαρότητα και εισαγόμενη εγκληματικότητα». Εκεί, ο δημοσιογράφος Ελευθέριος Ανδρώνης, σίγουρος πια ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί, ξετυλίγει με μαεστρία το κουβάρι της μισανθρωπικής ρητορείας προς ο,τιδήποτε ξένο, ο,τιδήποτε μη ελληνικό. Μας διαβεβαιώνει ότι το μέγιστο πρόβλημα για την διογκούμενη εγκληματικότητα είναι ο ανεξέλεγκτος «λαθροεποικισμός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ορφανό του Χίτλερ που μετά την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής ξώμεινε να αρθρογραφεί σε μια παρηκμασμένη αθλητική εφημερίδα. Επισημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερη αστυνομία, περισσότερη αστυνόμευση και πάνω απ’όλα λιγότεροι «λαθραίοι» άνθρωποι.

Δείτε το βίντεο εδώ.