Ακολουθεί η ανάρτηση της συγγραφέα στο Facebook:

«Μερικές φορές νιώθουμε ότι όλα είναι μάταια, και πως ό,τι και να κάνουμε, είναι αδύνατον να αλλάξουμε κάτι τελικά. Γι’ αυτό αποφάσισα να επικεντρωθώ στο ένα πράγμα που πιστεύω ότι μπορεί να αρχίσει να αλλάζει, και στο οποίο (εύχομαι να) μπορώ να κάνω διαφορά. Στο φεμινιστικό dating.

Το βιβλίο μου Αυτός που θέλουν οι γυναίκες είναι αφιερωμένο σ’ αυτό και επιχειρεί να εκσυγχρονίσει το κόνσεπτ του dating, μέσα από πρίσμα φεμινιστικό. Γιατί το dating έχει αλλάξει και χρειαζόμαστε νέο οδηγό. Η παρουσίαση είναι την Τρίτη 30 Μαΐου στο Public Café στο Σύνταγμα.

Έλα να μιλήσουμε για το βιβλίο, αλλά ακόμα περισσότερο για το πώς αλλάζουν τα πράγματα, τι ευχόμαστε να συμβεί, τι μας προβληματίζει και τι θέλουμε να ξεχάσουμε για πάντα, από στερεότυπα, το πρόβλημα με την αρρενωπότητα, τα «είσαι πολύ όμορφη, θέλω να σε γνωρίσω», την επίθεση μετά από απόρριψη, το νέγκινγκ, το μανσπλέινινγκ και τα μηνύματα-κονσέρβα. Δεν θα είναι συζήτηση για το Τραύμα. Θα μιλήσουμε για το dating πολύ σοβαρά, αλλά με γέλιο και ελαφρότητα.

Το βιβλίο απευθύνεται πρωτίστως σε άντρες, γιατί τόσον καιρό μιλάμε μόνο οι γυναίκες μεταξύ μας και γιγαντώνεται το χάσμα, οπότε στο πάνελ (manελ) συμμετέχουν οι Antonis Kourafelkythros, Stelios Anatolitis, Stefanos Vouros, Vasilis Nanouris και Konstantinos Poulis. (Θα συμμετέχει πνευματικά και ο Διονύσης Ατζαράκης που μάλλον θα έχει γύρισμα και δεν θα μπορεί, και με άφησε για πλάκα να το δηλώσω αλλά φοβάμαι να τον κάνω ταγκ).

Έλα να συμμετάσχεις κι εσύ. Γράψε σε σχόλιο ό,τι θες να ρωτήσεις, ό,τι θεωρείς σημαντικό και ό,τι θα ήθελες να αναλύσουμε, και μπορεί να κερδίσεις η ερώτησή σου να συζητηθεί. (Ναι, σόρι, δεν έχει δώρα, αλλά μπορείς να δεις πόσο κοντή είμαι στην πραγματική ζωή). Έλα να αλλάξουμε το Σύνταγμα του dating. Του dating, όχι της χώρας».

Event εδώ