Απείρου κάλους ανάρτηση από τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Δημήτρη Οικονόμου, για την παύση της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή της απεργίας πείνας, που ξεκίνησε πριν από 65 μέρες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας για πρώτη φορά σήμερα, από το νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, απευθύνεται σε όλους όσους αλληλέγγυους έχουν γεμίσει τους δρόμους της χώρας ζητώντας να εφαρμοστούν οι νόμοι του «Κράτους Δικαίου» , αντιστεκόμενοι παράλληλα στην καταστολή. Mε αυτή τη δήλωση, σταματάει και την απεργία πείνας.

Λίγο αργότερα, ανακοίνωση για την επανέναρξη της θρεπτικής υποστήριξης του Δημήτρη Κουφοντίνα εξέδωσε και ο διοικητής του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου νοσηλεύεται, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ συνεχίζοντας την εντατική παρακολούθηση και φροντίδα, πάντα στο πλαίσιο της ιατρικής δεοντολογίας και του σεβασμού των πεποιθήσεων και της βούλησης του ασθενούς, προχώρησε από σήμερα 14/03/2021 κατόπιν επιθυμίας του, στην σταδιακή έναρξη σίτισης και θρεπτικής υποστήριξης του ασθενούς, με στόχο την αναστροφή κατά το δυνατό εγκατεστημένων διαταραχών και αποτροπή περαιτέρω βλαβών στην υγεία του. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς παραμένει σοβαρή.».

Σταματάει την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας (upd)