Λίγο πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου, το φιλοζωικό σωματείο stray.gr διοργανώνει το καθιερωμένο πασχαλιάτικο bazaar του για τη στήριξη των δράσεων του, οι οποίες στηρίζονται αποκλειστικά σε εθελοντές.

«Όπως σας είναι πια γνωστό, αν είστε γάτες δε θα το χάσετε! Γιατί αν το χάσετε, ξέρετε ότι θα σκυλιάσετε!» δηλώνουν  οι άνθρωποι του stray.gr και μας προσκαλούν «με μεγάλη χαρά» και φέτος στο διήμερο προσφοράς σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου και αύριο Κυριακή 2 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον πολυχώρο «Σπούτνικ» στην πλατεία Αυδή.

Στο bazaar διατίθενται πασχαλινές λαμπάδες και αυγά, χειροποίητα κοσμήματα και δώρα, είδη ζώων, όπως τροφές, καλάθια, παιχνίδια, λιχουδιές, βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα, τα προϊόντα του stray.gr, όπως ρούχα και είδη σπιτιού, μπουφέ με αναψυκτικά, γλυκά, και πίτες.

«Ελάτε με τους φίλους σας (και τους σκύλους σας φυσικά!) μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάντε τις αγορές σας και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα!», μας καλεί το stray.gr. Και διευκρινίζει: «Από τα Bazaar μας προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου μας, δεδομένου ότι δεν λαμβάνουμε καμία οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς. Για άλλη μια χρονιά, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε!»