Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από πτώση δέντρου πάνω στο μπανγκαλόου του σε κάμπινγκ στο παραθαλάσσιο θέρετρο Σαγκόνε. Μια 72χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην παραλία του Liamone στην Coggia, αφού η οροφή μιας παραλιακής καλύβας έπεσε πάνω στο όχημά της. Ένας 46χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο σπίτι του στο Κάλβι. Μια 23χρονη Ιταλίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από πτώση δέντρου πάνω της στο πευκοδάσος στο Κάλβι της νότιας Κορσικής.

Στη θάλασσα έχασαν τη ζωή τους ένας 62χρονος ψαράς και μια γυναίκα που έκανε καγιάκ.

Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκονταν σε εξέλιξη πάνω από 20 επιχειρήσεις διάσωσης, με πολλούς δρόμους να είναι κλειστεί από δένδρα και κλαδιά που έχουν πέσει. Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη 60 με 70 επιχειρήσεις διάσωσης του λιμενικού στη θάλασσα ή στην ακτογραμμή του νησιού. «Η μεγάλη πλειονότητα αφορά προσαράξεις σκαφών ή ανατροπές τους.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν 45.000 άνθρωποι σε όλο το νησί, σύμφωνα με τον γαλλικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας EDF Corse.

Μετά από τα αλλεπάλληλα κύματα καύσωνα και την ξηρασία, οι καταιγίδες και οι ριπές του ανέμου που έφταναν έως και τα 224 χμλ./ώρα, προκάλεσαν επίσης αρκετές υλικές ζημιές.

Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία Météo-France ήρε πάντως τον συναγερμό που είχε σημάνει από το πρωί, αφού το μέτωπο των καταιγίδων κινείται τώρα ανατολικά, προς την Ιταλία.