Κυρία Εισαγγελέα, λέτε ψέματα

Σας το λένε οι συγγενείς των θυμάτων που θυμούνται πολύ καλά όσα άκουσαν από το στόμα σας. Σας το λέει η κοινωνία που κατά 75% πιστεύει ότι υπάρχει συγκάλυψη. Το λένε τα ίδια τα γεγονότα που εσείς επικαλείστε, για το πότε ξεκίνησαν οι καταγγελίες και για το πότε εσείς αποφασίσατε να ζητήσετε διερεύνηση. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που βλέπεις εισαγγελείς να απολογούνται αλλά η εικόνα της κυρίας Αδειλίνη αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα  στην ελληνική Δικαιοσύνη. 

Ευτυχώς όμως από… αξιόπιστους θεσμούς, υπάρχει η αστυνομία, που λέει πουτάνες και καργιόλες τις διαδηλώτριες κατά των γυναικοκτονιών, που τις πιάνει από τον λαιμό και τους σπάει τα χέρια. 

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

—–

Μυρσίνη Σακελλαροπούλου, φοιτήτρια Νομικής: «ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ»

Η Μυρσίνη Σακελλαροπούλου, φοιτήτρια Νομικής η οποία υπέστη κάταγμα στο χέρι μετά την επίθεση των ΜΑΤ στη διάρκεια χθεσινής κινητοποίησης για τις γυναικοκτονίες, μιλά για την προκλητική  αστυνομική παρουσία και τη βία σε βάρος μιας ειρηνικής πορείας.

Η ίδια αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να μην βρέθηκε ένας αστυνομικός να βοηθήσει την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους, ενώ χθες στην πορεία υπήρχαν 7 διμοιρίες, δίνοντας παράλληλα την εικόνα της χθεσινής πορείας και την αναίτια βία που χρησιμοποιήθηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ωστόσο αναφέρεται και στην συμπεριφορά των περισσοτέρων αστυνομικών, οι οποίοι επιτίθονταν και λεκτικά με αισχρές ρατσιστικές και σεξιστικές εκφράσεις, ειδικά απέναντι στις γυναίκες που συμμετείχαν, κάτι που επιβεβαιώνεται και από βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di), οδοντίατρος και υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το «ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά»: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ»

Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di), οδοντίατρος και υποψήφιος με στις Ευρωεκλογές με το «ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά», μιλά για την υποψηφιότητά του αλλά και την ζωή του εκτός Ελλάδας, ανήκοντας σε αυτούς που έφυγαν από την χώρα πριν από 15 χρόνια.

Ο ίδιος αναφέρεται σε όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα και στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από το ΚΚΕ για την στάση του στο θέμα του γάμου ομόφυλων, σημειώνοντας ότι θα περίμενε από ένα κομμουνιστικό κόμμα να μην στέκεται σε αγκυλώσεις όταν διακυβεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επίσης μιλά για την Τεχνητή Νοημοσύνη και μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η τεχνολογία, χαρακτηρίζοντάς τη «επαναστατικό βήμα», σημειώνοντας ότι η χρήση τα σε πολλά ζητήματα είναι σημαντική και θετική και δεν αποτελεί απειλή. Ωστόσο υπογραμμίζει ότι στην πολιτική η κακόβουλη χρήση της μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα, με fake news και προπαγάνδα, κάτι όμως  που γίνεται και τώρα από τα συμβατικά μέσα.

Τέλος αναφέρεται στην υποψηφιότητά του, τονίζοντας ότι αποδέχθηκε την πρόταση προκειμένου να στηρίξει μια ομάδα ανθρώπων που έδειξαν στην πράξη θετικά πράγματα, σημειώνοντας ότι στην Ελλάδα έχει χαθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής και είναι κάτι που πρέπει να αντιστραφεί.

www.pisoselides.gr