«Αν δεν υπάρξει συναίνεση κατ’ αρχήν των τοπικών κοινωνιών, τόσο μεγάλο έργο δεν μπορεί να προχωρήσει», είπε ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ. «Η πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε, θέλουμε όμως με το τελικό προχωράμε να έχουν λυθεί οι ανησυχίες και οι ενστάσεις», προσέθεσε.
Αναφερόμενος στη σύσταση του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε ότι πρόκειται για θετική εξέλιξη, εξηγώντας ότι η Ελλάδα οφείλει να κάνει τα πάντα ώστε να αξιοποιήσει τη δημόσια περιουσία της, καθώς αυτό αποτελεί «κλειδί για την έξοδο από τη λιτότητα που έχει φέρει η κρίση».
Εμφανίστηκε επίσης αισιόδοξος ότι το ίδιο το ΤΑΙΠΕΔ θα πετύχει το στόχο για εισπράξεις 6 δισεκατομμυρίων ευρώ από αποκρατικοποιήσεις έως το 2018.