Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος της 54χρονης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:30.

Ο 50χρονος, πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του.

Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 50χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την ανάκρισή του: «Έπινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου τσακωθήκαμε άγρια με την γυναίκα μου. Μετά τη σκότωσα».

Οι αστυνομικοί, όταν μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. Ο γυναικοκτόνος και το θύμα είχαν αποκτήσει μια κόρη, η οποία είναι 13 χρονών. Την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος το κοριτσάκι δεν ήταν στο σπίτι.

Μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς και ντοκουμέντα των αρχών αναφέρουν ότι η κακοποίηση της δολοφονημένης ήταν συστηματική, τουλάχιστον από το 2017, και όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι.  Σημειώνεται ότι οι αρχές είχαν παρέμβει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, με τον δράστη να συλλαμβάνεται δύο φορές, το 2017 και το 2019. Οι περίοικοι δήλωσαν ωστόσο ότι η ίδια δεν επιθυμούσε την άσκηση ποινικής δίωξης.