Ο αστυνομικός Ευστράτιος Μυρογιάννης ο οποίος απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Τρίτης, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη, ωστόσο δήλωσε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της 14χρονης οι οποίοι αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο.

Η 14χρονη στην καταγγελία της στους αστυνομικούς δήλωσε ότι εξαναγκάστηκε. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το αίσθημα της αηδίας φέρεται να δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με τον Ant1 και πρόσθεσε ότι «θέλω σίγουρα να τιμωρηθεί για τι σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτή τη θέση».

Η ίδια αναφέρθηκε σε ακόμη μία αθλήτρια του βόλεϊ η οποία ενδέχεται να βρέθηκε στη θέση της νωρίτερα. «Πριν ξεκινήσει να πειράζει εμένα, υπήρχε ένα κορίτσι, που άφηνε εκείνο τελευταίο στη διαδρομή με το αυτοκίνητο που πάλι, δεν ήταν λογικό να την αφήνει τελευταία. Όταν αυτό άρχισε να συμβαίνει και σε εμένα, σκέφτηκα ότι ίσως με αντίστοιχο τρόπο να πείραζε και αυτή. Όμως δεν γνωρίζω κάτι με σιγουριά».

Χθες, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι αρχές βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων από τους ελέγχους των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.