Οι μέντορες δημιούργησαν μια σειρά βίντεο, με την ονομασία «Μαθαίνοντας με τους Μέντορες», σε γλώσσα απλή και κατανοητή, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να ενημερώσουν και να προσεγγίσουν έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό παιδιών και έχουν ανάγκη υποστήριξης για τα πρώτα τους βήματα στη χώρα. Το δεύτερο βίντεο της ομάδας στο κανάλι της στο YouTube έχει θέμα την εκμάθηση ελληνικών.
Στο βίντεο, οι Μέντορες μιλούν για τη σημασία της εκπαίδευσης και της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας στη ζωή των προσφύγων.
Η γλώσσα των βίντεο είναι η ελληνική ενώ υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι σε Αγγλικά, Γαλλικά, Φαρσί, Αραβικά, Ουρντού και Παστό. Η δημιουργία των βίντεο υποστηρίχθηκε από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Άσυλο (EUAA).