Ασταμάτητος ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την αποφυλάκισή του, που παρά το βαρύ κατηγορητήριο κράτησε μόνο 5 μήνες σε συνθήκες όπου απαιτούσε γάλα αμυγδάλου μεταξύ άλλων, προσπερνά τον περιοριστικό όρο της αποχής από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και καταφεύγει στη λύση της έντυπης «δημοσιογραφίας».

Έτσι, η εταιρεία του ανακοίνωσε την επιστροφή της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά». Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος θα επανακυκλοφορήσει την εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική του εφημερίδα στην οποία «κρίνουν την εξουσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία Αποκαλυπτικά news ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της ποπ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr. Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις  .

Με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας !!!!»