Το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από το News247 και απεικονίζει περίπου 40 με 50 άτομα να συμμετέχουν σε γλέντι που έλαβε χώρα στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από την Ικαρία, Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τον πρωθυπουργό ακολουθεί η κυβερνητική κουστωδία μαζί με αρκετούς ακόμα ανθρώπους, και όταν φτάνουν στο οίκημα, ανεβαίνουν όλοι μαζί στη βεράντα, όπου είναι στημένα αρκετά τραπέζια για να φάνε. Από το σπίτι του βουλευτή ακούγονται παραδοσιακές μουσικές,

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκονται ακόμα αρκετά κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Σημειώνεται πως από την Παρασκευή που έγινε γνωστό το ταξίδι του Κ. Μητσοτάκη σε Ικαρία και Φούρνους, παράλληλα με τις νέες απαγορεύσεις κυκλοφορίας από τις 18.00 το απόγευμα για τα Σαββατοκύριακα, έχουν υπάρξει σοβαρές αντιδράσεις από πλήθος πολιτών, καθώς και απογοήτευση για τα νέα αυτά μέτρα με εξαιρετικά αμφίβολο επιδημιολογικό χαρακτήρα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως μόνο τις τελευταίες δέκα ημέρες, ήρθαν στη δημοσιότητα αρκετές ειδήσεις για πρόστιμα και συλλήψεις για συνωστισμό σε σπίτια. Χαρακτηριστικά, στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 24χρονος για «πάρτι» με τη συμμετοχή οκτώ ακόμα ατόμων, με τον ίδιο να δέχεται πρόστιμο 3.000 ευρώ, και την παρέα του, 300 ευρώ έκαστος. Επίσης, αντίστοιχη κατάληξη είχε πάρτι στην Κυψέλη, με τη συμμετοχή 41 ατόμων, με τον ιδιοκτήτη να συλλαμβάνεται και να του βεβαιώνεται πρόστιμο 3.000 ευρώ, και τους συμμετέχοντες να δέχονται πρόστιμο 300 ευρώ.

Διαβάστε για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία, και την έντονη αποδοκιμασία των πολιτών που επιχείρησε να αποφύγει:

Η -όχι και τόσο πετυχημένη- βόλτα του Μητσοτάκη στην Ικαρία