X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Ψάχνουμε 500 μέλη

Αγαπημένα μας μέλη του TPP, έχουμε καλά και κακά νέα. Τα καλά, τα ξέρετε και τα βλέπετε. Κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, με αποστολές, περισσότερο περιεχόμενο, έντυπο περιοδικό κ.α που θα δείτε σύντομα. Τα άσχημα είναι ότι εκατοντάδες άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν το TPP, γράφονται στην πλατφόρμα αλλά δεν ολοκληρώνουν τη συνδρομή τους. Ο αριθμός αυτός, μαζί με συνδρομές που έχουν λήξει, έχει αγγίξει πλέον τους 500. Αν μπορούσαμε να πατήσουμε δηλαδή ένα μαγικό κουμπί για να λάβουμε όλη αυτή την στήριξη, οι δυνατότητες μας θα ήταν έως και διπλάσιες.
|

Όπως έχουμε ξαναπεί, συμβαίνει το εξής. Τα μέλη μας αυξάνονται σε μόνιμη βάση, ενώ παράλληλα τα καλέσματά μας για στήριξη ώστε να πραγματοποιούνται αποστολές είναι απολύτως επιτυχημένα, με τα χρήματα να μαζεύονται σε λίγες μέρες. Παράλληλα όμως, μαζί με τις νέες συνδρομές, αυξάνεται μονίμως και ο αριθμός των ανθρώπων που ξεχνούν να ολοκληρώσουν ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Πλέον, καθώς εδώ και μήνες έχουμε πολύ ανοδικό ρεύμα σε στήριξη και απήχηση, ο αριθμός αυτός έχει εκτοξευθεί στους 500.

Το νούμερο είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Το ThePressProject βασίζεται στην καθημερινή δουλειά 7 ατόμων και μαζί με αρθρογράφους, σκιτσογράφο, τεχνικό, προγραμματιστή, ο αριθμός ανεβαίνει στους 15-20. Παράλληλα, βασίζεται στην τακτική οικονομική συνεισφορά περίπου 1.500 ανθρώπων, που μαζί με τις πολύ μικρές δωρεές μία στο τόσο ξεπερνούν τους 2.000. Αυτό σημαίνει ότι οι 500 ήδη υπάρχοντες συνδρομητές που μας λείπουν, είναι ένας  αριθμός που μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ τον μηνιαίο προϋπολογισμό μας. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Με δεδομένο μάλιστα ότι όλα μας τα έξοδα καλύπτονται κανονικά από τα σημερινά δεδομένα (μισθοί, πάγια ανελαστικά – σέρβερς, λογαριασμοί, ενοίκιο – φορολογικά), κάθε «ξεχασιάρης» ή καινούριος συνδρομητής μας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουμε το δημοσιογραφικό περιεχόμενο του TPP. Δεν είναι υπερβολή πλέον να πούμε ότι αν πατούσαμε ένα κουμπί και μας στήριζε όποιος και όποια θέλει, έχει κάνει τη διαδικασία για να μας στηρίξει, θα βλέπατε μέχρι και διπλάσιο ThePressProject. Κάθε ευρώ που μπαίνει εξάλλου, γυρίζει πίσω στους αναγνώστες μας με δημοσιογραφία.

Παράλληλα, φυσικά, ψάχνουμε και ζητάμε πάντα καινούρια μέλη. Η μόνη περίπτωση να είναι ανεξάρτητη η δημοσιογραφία είναι να χρηματοδοτείται απευθείας από τους πολίτες. Αυτός που ελέγχει τη χρηματοδότηση, ελέγχει και την ενημέρωση, κι αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει κάποιος άλλος, με τον οποίον δεν έχετε τα ίδια συμφέροντα.

Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ απλή. Συνδέεστε εδώ, γράφεστε μέλη, είτε με μηνιαία, είτε με ετήσια εισφορά και μας βοηθάτε να προχωρήσουμε. Αν το έχετε ήδη κάνει, μεριμνήστε ώστε ή να καταθέσετε τα χρήματα από την τράπεζα που επιλέξατε για την πάγια συνδρομή σας, κάθε μήνα δηλαδή μέσω τράπεζας, ή, αν το κάνατε πριν από έναν χρόνο και η συνδρομή σας έληξε, θα πρέπει να κάνετε ανανέωση, είτε με νέα εγγραφή, είτε με σύνδεση με τα στοιχεία σας.

Είναι πολύ βασικό για εμάς, όσοι/ες κάνετε μηνιαία συνδρομη΄μέσω τράπεζας, αυτή η αγίνεται με πάγια εντολή, δηλαδή κάθε μήνα, στον λογαριασμό μας που θα βρειτε μετά την εγγραφή. Μπορείτε να κάνετε την επαναλαμβανόμενη κατάθεση είτε μέσω e banking, είτε από το γκισέ της τράπεζάς σας

Παράλληλα, θυμίζουμε ότι είναι διαθέσιμο πλέον και το Περιοδικό μας, για όσους και όσες έχουν συνδρομή από 10 ευρώ και άνω (το αποστέλλουμε ταχυδρομικά και τα έξοδα περιλαμβάνονται στην τιμή), ή για όσους και όσες επιλέγουν το σχετικό προϊόν στην πλατφόρμα, πληρώνοντας 10 ευρώ για το τρέχον τεύχος. Είναι επομένως, μια καλή ευκαιρία και να επανενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας και να την αυξήσετε κατά λίγο.

Μην αμελείτε να στηρίζετε το μέσο που εμπιστεύεστε καθημερινά. Μόνο έτσι θα κάνουμε ακόμα περισσότερα.

 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις