«Στην Ελλάδα η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δημιουργήσει “κανονικό θερμοκήπιο κάθε μορφής διαφθοράς”» επισήμανε η κ. Δούρου, και πρόσθεσε: «H πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση είναι αυτή της κάλπης, που δεν θα αργήσει. Το κρίσιμο σήμερα, κυρία Ντόκου, είναι να ακούσουμε τη φωνή των πολιτών. Εμείς, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, οι βουλευτές, τα στελέχη μας έχουμε εδώ και μήνες ξεκινήσει μια αδιαμεσολάβητη επικοινωνία, χωρίς φίλτρα, με τους πολίτες».

«Όποτε κι αν κάνει τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πανέτοιμος, προγραμματικά και οργανωτικά. Για να βγει ο τόπος στο ξέφωτο, για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Για να κλείσουμε μαζί το κεφάλαιο της χειρότερης κυβέρνησης από τη Μεταπολίτευση», υπογράμμισε.

«Παντού οι πολίτες ζητούν ασφάλεια και ευημερία. Ζητούν να πάρουν ξανά με αξιοπρέπεια τη ζωή τους στα χέρια τους. Ζητούν να μπει τέλος σε μια κυβέρνηση που νοιάζεται μόνο για τα συμφέροντά της, κατασκοπεύει τους πάντες για να τα διασφαλίσει, όπως κι εκείνα των ολίγων ισχυρών υποστηρικτών της», τόνισε.

«Οι πολίτες θέλουν δικαιοσύνη παντού» συνέχισε η κ. Δούρου. «Στην οικονομία, στην κοινωνία, στο κράτος. Αυτή είναι η επόμενη ημέρα για εμάς. Αυτό είναι το χρέος μας. Μαζί με τους πολίτες να προχωρήσουμε στην επανεκκίνηση της χώρας, μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Για να επιστρέψουν η αλλαγή και η ελπίδα στον τόπο με μια δημοκρατική προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».