Το ΡOSITIVELY DIFFERENT SHORT FILM FESTIVAL έρχεται για 4η χρονιά στις 16, 17, 18 & 19 Μαρτίου στο ΤΡΙΑΝΟΝ. Οι προβολές ξεκινούν σήμερα με δωρεάν είσοδο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Θεωρώντας χρέος και ανάγκη τη συμμετοχή μας στη γενική απεργία στις 16/3 ενάντια σε μια δολοφονική και δυστοπική κανονικότητα αλλά  νιώθοντας ταυτόχρονα υποχρέωση να σεβαστούμε το κοινό και τα δημιουργά που μας
τιμούν με την παρουσία τους, έχοντας ταξιδέψει από διαφορετικά μέρη του κόσμου για να παρευρεθούν στο φεστιβάλ, η ομάδα του PDSFF23 αποφασίζει να πραγματοποιήσει τις βραδινές προβολές της Πέμπτης, Brave New Worlds (19.00) και Ultimate limit (21.45), με ελεύθερη είσοδο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα άτομα που έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο, θα αποζημιωθούν.  Η πρωινή κλειστή εκπαιδευτική προβολή της Πέμπτης, Oh What a World, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων στο κέντρο της πόλης, μεταφέρεται στο απόγευμα της Παρασκευής (17:00) και ανοίγει στο κοινό! Μία τρυφερή after school προβολή, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλα τα κοινά».

Το ενημερωμένο αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται εδώ: https://www.positively-different.net/el/pdsff23-programme-el/ 
Εισιτήρια διαθέσιμα στα ταμεία του ΤΡΙΑΝΟΝ και μέσω viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/cinema/pdsff-1/