Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έψαχναν να βρουν τον δράστη στο Κερατσίνι και το Περιστέρι, και ο ύποπτος, τελικά, συνελήφθη στο Κερατσίνι. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το μεσημέρι. Ο δράστης μεταφέρεται στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο δράστης είχε διαφύγει από το σημείο της δολοφονίας χρησιμοποιώντας το όχημα της 43χρονης που σκότωσε, πυροβολώντας από το τζάμι της εξώπορτας. Μάλιστα, ο δράστης συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητο της 43χρονης.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα στο όχημα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Εντοπίστηκε και το όπλο με το οποίο σκότωσε τη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, από το ρεπορτάζ προκύπτουν νέες πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία της 43χρονης, με πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος, αλλά και με τον ξυλοδαρμό της αλλά και του 15χρονου γιου της από τον 71χρονο σύντροφό της.

Η 43χρονη πήγε στο τμήμα για να καταγγείλει πώς ο 71χρονος τη χτυπούσε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, της είχε σπάσει το πόδι. Οι αστυνομικοί της πρότειναν να χρησιμοποιήσει panic button το οποίο και αγόρασε ενώ την παρότρυναν να μην γυρίσει το βράδυ στο σπίτι όπου έμενε με τον 71χρονο. Η γυναίκα δεν πρόλαβε να πατήσει το «Panic Button» καθώς ο δράστης, πήγε με όπλο στο πατρικό της, χτύπησε το κουδούνι και μόλις την είδε από το τζάμι της πόρτας πυροβόλησε, δύο φορές εναντίον της, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Όπως ανέφερε γείτονας του ζευγαριού, μιλώντας στο Mega, πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα άκουγε φωνές, ενώ μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει «πονάω» και την επόμενη ημέρα την είδε να κυκλοφορεί με «πι».

«Την Παρασκευή το βράδυ άκουσα φασαρία από το σπίτι τους, η κοπέλα φώναζε, μάλλον την χτυπούσε και την έβριζε, της έλεγε κουβέντες βαριές», ανέφερε ο γείτονας του ζευγαριού, που άκουσε φωνές το βράδυ της Παρασκευής.

«Κάποια στιγμή αυτός, της πήρε το αμάξι και το κινητό. Του φώναζε δώσε μου το κινητό» ανέφερε και συνέχισε: «Εκείνος έφυγε και μετά από λίγη ώρα γύρισε πίσω και τότε άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει πονάω, γιατί της είχε σπάσει το πόδι, μπροστά στο παιδί της…Μετά από ώρα, ήρθε η μητέρα της την πήρε και έφυγαν».

«Εγώ τον έβλεπα κάθε μέρα, ήταν παράξενος άνθρωπος, τσακωνόταν με τον καθένα» τόνισε.