Μέλη της κυβερνώσας παράταξης στην αυτοδιοίκηση, όπως η Αλεξία Έβερτ στον Δήμο Αθηναίων που σε ένα χυδαίο αντικομμουνιστικό ξέσπασμα χαρακτήρισε «κατσαρίδες και τρωκτικά» τους διαδηλωτές του ΚΚΕ, φαίνεται πως επιστρέφουν σε θέσεις ευθύνης.

Ενώ ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μετά τον σάλο την απομάκρυνε από αντιδήμαρχο, φαίνεται ότι μόλις το θέμα ξεχάστηκε, την επανέφερε. Πριν λίγο καιρό επανέφερε την αποπεμφθείσα Αλεξία Έβερτ και εισηγήθηκε τώρα να αναλάβει πρόεδρος στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής των Αθηνών.

Τα παράδοξα του γαλάζιου δημάρχου έχουν και συνέχεια. Η Αγγελή Λυκούδη Δήμητρα – Ινέζ, η οποία είχε παρευρεθεί σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη το 2011 ενώ ήταν εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος, έγινε τώρα με υπογραφή Μπακογιάννη Υπεύθυνη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.

Η κ. Λυκούδη όταν το 2019 έγινε γνωστή η παρουσία της σε συγκεντρώσεις της ΧΑ, παραιτήθηκε από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί και ο δήμαρχος έκανε δεκτή την παραίτηση της. Λίγο αργότερα όμως, ο Δήμος Αθηναίων την τοποθέτησε στην έμμισθη θέση της προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε.

Τον Σεπτέμβρη του 2021, η κα. Λυκούδη επιστρέφει ξανά σε καθήκοντα που έχουν σχέση με το παιδί, ενώ η ίδια συμπορεύτηκαν με την ΧΑ σε εκδηλώσεις «αγανακτισμένων» στον Άγ. Παντελεήμονα.