Η παρουσίαση της ευρωλίστας θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος) από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανο Κασσελάκη.

Η Κουμουνδούρου έχει ήδη ανακοινώσει τους 35 υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων ευρωεκλογών και οι οποίοι αναδείχθηκαν από τις προκριματικές εκλογές του κόμματος. Σήμερα θα γίνουν γνωστά και τα πέντε ονόματα που θα συμπληρώσουν τις τελευταίες πέντε κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε χθες ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά από απόφαση του Στ. Κασσελάκη, για τις δηλώσεις του σχετικά με την κακοποίηση των γυναικών.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραστεί στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., προκειμένου να «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών», σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, όπως γράφει η «Αυγή».

«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.