Όπως ανέφερε με ανάρτηση του στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης, η PEGA καλεί επίσης τον Χρήστο Σπίρτζη που έπεσε θύμα παρακολούθησης μέσω Predator.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου έρχεται στην Ελλάδα για τις υποκλοπές στις 3-4 Νοεμβρίου. Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου ζητά μεταξύ άλλων να δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και/ή τον Παναγιώτη Πικραμμένο, αλλά και τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Επίσης καλεί τον Κώστα Τσιάρα. Την ίδια μέρα θα δει επίσης τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων, την επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αλεξάνδρα Ρογκάκου και τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστο Ράμμο.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου η PEGA καλεί τον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο («ιδιοκτήτης της Krikel») και τον Φέλιξ Μπίτζιο («αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Intellexa»).

Παράλληλα ζητά συναντήσεις με τον Χρήστο Σπίρτζη και τους δημοσιογράφους Δάφνη Παπαδοπούλου, Νικόλα Λεοντόπουλο, Τάσο Τέλλογου και Γιάννη Σουλιώτη.