Στόχος μας είναι να καλύψουμε:

  • Το μεγάλο Κογκρέσο των Εθνών στο Καράμπομπο, με συμμετοχή ακτιβιστών (ιθαγενικών, φεμινιστικών, οικολογικών, αντιαποικιοκρατικών, κοινωνικών κ.α. κινημάτων) από 166 χώρες του κόσμου. Το Κογκρέσο γίνεται για να γιορταστούν τα 200 χρόνια της Μπολιβαριανής Επανάστασης, της μεγάλης αυτής νίκης των λαών της Λατινικής Αμερικής κατά της αποικιοκρατίας.
  • Τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα πρόνοιας, κάτω από το βάρος των πολυετών κυρώσεων και του εμπάργκο – ένα σύστημα πρόνοιας που στηρίζεται στις γυναίκες της Βενεζουέλας.
  • Το σύστημα υγείας και αντιμετώπισης του κορονοϊού που έχουν δημιουργήσει στη Βενεζουέλα οι Γιατροί της Κούβας.
  • Το εκλογικό σύστημα της Βενεζουέλας που έχει δεχθεί επικρίσεις από το διεθνή συστημικό Τύπο.
  • Συνέντευξη με τους θρυλικούς ψαράδες που διέκοψαν την επιχείρηση Γεδεών και συνέλαβαν τους Αμερικανούς μισθοφόρους και τους «υποστηρικτές» του Γουαϊδό από το Μαϊάμι.

Και βέβαια όποια άλλη ιστορία, προσωπικότητα ή στιγμή βρεθεί στο δρόμο μας!

Ζητάμε τη βοήθεια σας ώστε το ΤΡΡ να φτάσει στη Λατινική Αμερική και να φωτίσει μία από τις χώρες που έχουν δεχθεί βαριά πλήγματα από τον Ιμπεριαλισμό. Ζητάμε τη βοήθειά σας να μεταφέρουμε στην Ελλάδα γεγονότα στα οποία θα συμμετέχουν ακτιβιστές από 166 χώρες του πλανήτη.

Το κόστος:

  • Τα εισιτήρια για το τριμελές συνεργείο μας αυτή τη στιγμή είναι στα 870 ευρώ έκαστο, αλλά κάθε μέρα που περνάει το κόστος, δυστυχώς, αυξάνει. Μέχρι την έκδοση ελπίζουμε να μην έχουν φύγει από το χιλιάρικο.
  • Η διαμονή στη Βενεζουέλα κοστίζει συνολικά περίπου 1.000 ευρώ.
  • Οι μετακινήσεις, οι ανάγκες μετάφρασης, ειδικά στις συνεντεύξεις με πολιτικά πρόσωπα, οι βενζίνες κλπ υπολογίζονται σε περίπου 1.500 ευρώ.

Μετά τις επιτυχημένες αποστολές μας στον Λίβανο, τo Iράν και τη Συρία, για πρώτη φορά στέλνουμε ένα συνεργείο με σκοπό να έχουμε πλήρη κάλυψη με οπτικοακουστικό υλικό.

Το TPP βασίζεται στις μικροσυνδρομές των αναγνωστών του, για να παράγει ανεξάρτητη δημοσιογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκτός από αυτό, έχουμε πια τη δυνατότητα χάρη σε εσάς, να στέλνουμε ανταποκριτές στο εξωτερικό και να δίνουμε μια εικόνα που θα προέρχεται από τον επαγγελματισμό αλλά και τις ευαισθησίες που διακρίνουν τη δημοσιογραφική μας ομάδα, ενάντια στις προκατασκευασμένες απόψεις που κατακλύζουν τη δημόσια συζήτηση.

Γράψτε στην αιτιολογία ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ και τον αριθμό παραγγελίας για την απόδειξη και καταθέστε τα χρήματα εδώ:
https://community.thepressproject.gr/

Ούτε εμείς είναι εύκολο να το πιστέψουμε ότι είναι δυνατό αυτό. Αλλά είναι, και το κάνετε εσείς κάθε φορά, ανεβάζοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα.