Το θερμόμετρο θα εξακολουθεί να χτυπάει κόκκινο, αλλά εσείς θα βρίσκεστε Αθήνα διότι οι φθινοπωρινές υποχρεώσεις θα αρχίσουν να χτυπούν την πόρτα; Φοβάστε την ώρα και την στιγμή που οι κλισέ ατάκες όπως «Καλό Χειμώνα» και «Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», θα σας ανεβάζουν την πίεση στα ύψη;

Ο Σπύρος Γραμμένος, γνωστός για τα σατυρικά του τραγούδια (Κουκουλοφόρος, Τύπος αθλητικός, Από παγκάκι σε παγκάκι) αλλά και για τον έντονο κοινωνικοπολιτικό του στίχο (Το όνομά μου είν’ το δικό σου, Ψυχή, Τι με κοιτάς) σας προσκαλεί σε μια καλοκαιρινή γιορτή γιατί, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Στις εννέα Σεπτεμβρίου ακυρώστε τα πάντα. Δεν υπάρχει λόγος να πάτε πουθενά αλλού και να κάνετε τίποτε άλλο. Από γιορτές, γιορτάζει η Κλεμεντίνη, η Μηνοδώρα, η Πουλχερία και ο Κλήμης. Να είναι καλά τα παιδιά, να χαίρονται το όνομά τους, αλλά δεν είναι και Γιώργηδες.

Είναι πολύ πιο λίγοι και στην τελική, ας έρθουν στην Τεχνόπολη, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, να γιορτάσουν με την παρέα του Γραμμένου.

Μαζί του

Γιώργος Καρδιανός – Κιθάρες

Κώστας Μιχαλός – Κιθάρες

Χρήστος Καλκάνης – Κλαρινέτο, Πλήκτρα

Ναταλία Κοκώση – Κρουστα, Ιρλανδική Φλογέρα

Χάρης Παρασκευάς – Τύμπανα

Άλεξ Μυλωνάς – Μπάσο

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/spy

Early birds: 10 euro
Γενική είσοδος: 12 euro
Εισιτήρια στο ταμείο: 15 euro

Παραγωγή – Novel Vox www.novelvox.com.gr

Λοιπές πληροφορίες:
Πειραιώς 100 & Βουτάδων, Γκάζι, Αθήνα
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός Κεραμεικός
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας: The Press Project